Blog

Mobilya Trendi

Öne Çıkacan Mobilya Trendleri her sene olduğu gibi trend olan mobilya ve dekorasyon ürünleri yaşam alanlarında yavaş yavaş yer almaya başladı. Özellikle doğal malzemelerden üretilen mobilyaların ön planda olduğu trendler genellikle geri dönüşüme uygun hammaddeleri kapsıyor.

Ev dekorasyonunda ahşap masalara ve dolaplara eklenen metal ayaklar gibi zıtlıkları birleştiren temalar da oldukça tercih edilen trendler arasındadır. Buna ek olarak, aksesuar ve dekoratif ev eşyalarının vazgeçilmez parçalarından biri olacak.

Eski eşyalara bir şans daha verin son dönemlerde sürdürülebilir yaşam konusunda artan farkındalık ile birlikte ev ve mekan dekorasyonlarında da geri dönüşüme uygun ürünler tercih edilmeye başlandı. Dolapların rengini değiştirerek veya vitrinleri birkaç parçaya bölerek oluşturacağınız mobilyalar, yeni bir eşya almanıza gerek kalmadan ihtiyacınızı karşılayabilir.

Doğallığın ön planda tutulacağı doğal tonlarda duvar kağıtları, dekorasyon ürünleri, ağaç mobilyalar ve bu temaya uygun aydınlatma ürünleri de trendler arasında yerini almış durumda. Tüm bunlara ek olarak genellikle yuvarlak veya kıvrımlı mobilyaların öne çıkacağı evinizi yenilemeden önce dönüşüme uygun eşyalarınıza farklı bir gözle bakarak yaratıcı ve sürdürülebilir dekorasyon fikirleri ortaya çıkarılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir